Ruokalista viikko 35

Maanantai 30.8

Lounas: Broileripyöryköitä M Intialaista kastiketta M,G Riisiä M,G, Kaali - herne – persiljasalaattia M,G

Kasvis: Kasvispyöryköitä M,G

Välipala: Mango & persikka Luonnonjogurttia L,G
 

Tiistai 31.8

Lounas: Jauhelihapihviä M, Perunaa M,G, Ruskeakastiketta M,G Porkkana-lantturaastetta M,G

Kasvis: Kasvispihvit M,G, Ruohosipuli-kermaviilikastiketta L,G

Välipala: Vadelmakiisseliä M,G
 

Keskiviikko 1.9

Lounas: Kahden kalan keittoa L,G, Juustoa L,G Tomaattia M,G,

Kasvis: Bataattisosekeittoa L,G

Välipala: Omena-kanelipuuroa M
 

Torstai 2.9

Lounas: Kinkkukiusausta L,G, Porkkanaa M,G, Värikästä kaalisalaattia M,G

Kasvis: Metsäsienikiusausta L,G

Välipala: Kinkkupasteija L Tuorepalaa M,G
 

Perjantai 3.9

Lounas: Luomu ohrapuuroa L,G Leikkelettä M,G Kurkkua M,G

Jälkiruoka: Karhunvatukkakiisseliä M,G

Välipala: Mandariinia M,G

Ruokalista viikko 34

Maanantai 23.8

Aamupala: Kaurahiutalepuuroa M

Lounasruoka: Kirjolohipyörykät ja perunat M,G Tillikastiketta L,G Punajuuri-omena-persilja salaattia M,G

Kasvis Pinaatti-raejuustonappeja L

Välipala: Päärynä & banaani luonnonjogurttia L,G

Tiistai 24.8

Aamupala: Vehnähiutalepuuroa M

Lounasruoka: Broileribolognesea M,G Pastaa M Kaali-Granaattiomena-Persiljasalaattia M,G

Kasvis Mifu-kasviskastike L,G

Välipala: Mansikkakiisseliä M,G

Keskiviikko 25.8

Aamupala: Mannapuuroa L

Lounasruoka: Makaronilaatikkoa L, Kasvissekoitus ja tuorekurkkua M,G

Kasvis Soijamakaronilaatikkoa L

Välipala: Vadelmasmoothieta L,G

Torstai 26.8

Aamupala: Ruishiutalepuuroa M

Lounasruoka: Kalapuikkoja M Muusia L,, Värikästä salaattia M,G

Kasvisruoka Porkkanaohukaisia L Muusia ja raejuustokastiketta L,G

Välipala: Appelsiinipuuroa M

Perjantai 27.8

Aamupala: Neljän-viljanpuuroa M

Lounasruoka: Kanakeittoa M, G Lounaanlisukkeet Juustoa ja tuorepala L,G

Kasvis Linssikeittoa M, G

Jälkiruoka:Hedelmä M,G

Välipala: Sämpylää ja leikkelettä

Ruokalista viikko 33

Maanantai 16.8

Aamupala: Vehnähiutalepuuro M

Lounas: Broilerpyörykkä, riisi L Värikästä kaalisalaattia M,G

Kasvisruoka: Kasvispyörykkä L

Välipala: Jogurttia L,G

Tiistai 17.8

Aamupala: Neljänviljan hiutalepuuro M

Lounas: Uunimakkaraa M,G Muusia L,G Kaali-ananas-persiljasalaattia M,G

Kasvisruoka: Grillattua tofua kookoskastikkeessa L,G

Välipala: Mansikkakiisseliä M,G

Keskiviikko 18.8

Aamupala: Riisihiutalepuuroa L

Lounas: Kasvis-tonnikala-cappelipastavuokaa L

Punajuuri- Porkkana- Persilja Salaattia M,G

Kasvisruoka: Kasvis-cappelipastaa L

Välipala: Karjalanpiirakkaa ja tuorepalaa L

Torstai 19.8

Aamupala: Ohrahiutalepuuro M

Lounas: Hernekeittoa M,G Juustoa ja kurkkua L,G

Jälkiruoka: Pannukakkua ja mansikkahilloa L

Kasvisruoka: Kasvishernekeitto M

Välipala: Aprikoosipuuroa M

Perjantai 20.8

Aamupala: Ruishiutalepuuroa ja tuorepala M

Lounas: Broilerikiusausta L,G Salaattia, kesäkurpitsaa ja maissia M, G Vihannesmix M,G

Kasvisruoka: Kreikkalaista boltsivuokaa L

Välipala: Banaania M,G

Ruokalista viikko 31

Maanantai 2.8

Lounas: Broileripyöryköitä M Intialaista kastiketta M,G Riisiä M,G, Kaali - herne – persiljasalaattia M,G

Kasvis: Kasvispyöryköitä M,G

Välipala: Mango & persikka Luonnonjogurttia L,G
 

Tiistai 3.8

Lounas: Jauhelihakastiketta M,G, Pastaa M, Porkkana-lantturaastetta M,G

Kasvis: Soijabolognesea M,G

Välipala: Vadelmakiisseliä M,G
 

Keskiviikko 4.8

Lounas: Kahden kalan keittoa L,G, Juustoa L,G Tomaattia M,G,

Kasvis: Bataattisosekeittoa L,G

Välipala: Omena-kanelipuuroa M
 

Torstai 5.8

Lounas: Riisipuuroa L,G Leikkelettä M,G Kurkkua M,G

Jälkiruoka: Karhunvatukkakiisseliä M,G

Välipala: Kinkkupasteija L Tuorepalaa M,G
 

Perjantai 6.8

Lounas: Kinkkukiusausta L,G, Porkkanaa M,G, Värikästä kaalisalaattia M,G

Kasvis: Metsäsienikiusausta L,G

Välipala: Mandariinia M,G

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki = Hiilijalanjälki

Huomioithan, että ruokien raaka-ainemuutokset ovat mahdollisia. Dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioosi.


Uusi ravintola syntyy kuudessa kuukaudessa

ISS-ravintoloiden ruokalistat täyttyvät satokausien antimista

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta