Ruokalista viikko 39

Maanantai 21.9.

Makkarakeitto M, G

Tuorepala, juusto L, G

Soijamakkarakeitto M, G

Tiistai 22.9.

Jauheliha-perunasoselaatikko L, G

Porkkana-lantturaaste M, G

Soija-perunasoselaatikko L, G

Keskiviikko 23.9.

Pinaattikeitto L

Kananmuna, riisipiirakka L

Appelsiinikiisseli M, G

Torstai 24.9.

Rapea kalapala, perunasose L

Salaattisekoitus M, G

Kasvispihvi L

Perjantai 25.9.

Broilerkiusaus L, G

Sekoitettu vihersalaatti M, G

Kasviskiusaus L, G

Ruokalista viikko 38

Maanantai 14.9.

Kebabkastike, riisi L, G

Kaali-ananas-porkkana M, G

Oumph-kasviskastike L, G

Tiistai 15.9.

Nakkikastike, perunat L, G

Salaatti M, G

Soijanakkikastike L, G

Keskiviikko 16.9.

Kaalilaatikko M, G

Porkkanaraaste, puolukka M, G

Soija-kasviskaalilaatikko M, G

Torstai 17.9.

Kuhapyörykkä, perunasose L

Värikässalaatti M, G

Kasvispyörykkä L

Perjantai 18.9.

Broilerkeitto M, G

Juusto, tuorepala L, G

Kasviskeitto M, G

Hedelmä M, G

Ruokalista vko 37

Maanantai 7.9.

Intialainen broilerkastike, riisi L, G

Salaatti M, G

Intialainen kasviskastike L, G

Tiistai 8.9.

Kalavuoka, perunat L, G

Punajuuri-omena-purjo M, G

Kasvisvuoka L, G

Keskiviikko 9.9.

Jauhelihapihvi, perunasose L

Salaatti M, G

Kasvispihvi L

Torstai 10.9.

Hernekeitto M, G

Juusto, tuorepala L, G

Kasvishernekeitto M, G

Letut, hillo L

Perjantai 11.9.

Liha-perunaviipalelaatikko M, G

Marinoitu punakaalisalaatti M, G

Soija-perunaviipalelaatikko M, G

G = Gluteeniton, M = Maidoton, VL = Vähälaktoosinen,L = Laktoositon

Käykää pöytään!

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, = Sydänmerkki

Korona virustilanteesta johtuen pidätämme oikeuden ruokalistamuutoksiin. Verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetusta, joten tarkistathan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa.


ISS ravintolapalvelut

ISS ravintolapalvelut tuottaa ruokaa Ylikiimingin koululaisille ja päiväkodin lapsille.

Päiväkodeissa ja kouluissa ruokailu on olennainen osa opetusta ja kasvatusta ja lasten hyvinvoinnin edistämistä sekä myös kansanterveydellisesti merkittävä asia. Riittävä, terveellinen ja maukas ruoka kiireettömästi nautittuna on enemmän kuin pelkkää ravintoa — monipuolinen ateria lisää koulussa viihtyvyyttä ja ylläpitää vireyttä koulupäivän aikana.

Ruokalistat ja reseptit suunnitellaan huolella asiakaslähtöisesti eri asiakasryhmille sopiviksi. Tunnemme ravitsemussuositukset  ja hallitsemme erityisruokavaliot.